KAL - Knit-a-long, Stickat - sjal

Myrtle Mystery – ledtråd nr 4

Idag blev jag klar med de sista varven av ledtråd nummer 4 av Myrtle Mystery sjalen. Det är mycket pärlor vid det här laget. Det tar tid att stanna upp och pilla dit en pärla med hjälp av virknålen, så varven blir långa och det känns som om det tar en evighet att sticka. Bilden visar en detalj från ledtråd 4 och ni kan se att det börjar bli gott om pärlor nu.

Nu har jag precis hämtat hem den 5:e och sista ledtråden från nätet. Jag hade förväntat mig att jag skulle sticka samma sak fast spegelvänt denna gång, men så är det inte. Sjalen bara slutar efter ledtråd nummer 5. Denna ledtråd är inte alls lik de andra, så den blir inte alls symmetrisk som jag hade förväntat mig. Intressant upplägg tänker jag. Jag har fortfarande runt 100 varv kvar innan det blir dags att maska av. Helgen är med andra ord räddad.

 

1 reaktion på ”Myrtle Mystery – ledtråd nr 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *