Stickat - mössa

Sotarmössan är klar

Fort var det gjort! Ett stycke mössa färdig till sonen. Jag fick godkänt på den. Jag gjorde den lite längre än originalet, för han ville att den skulle gå ner ordentligt över öronen. Den ser lite toppig ut på bilden, men det beror bara på att den garnhärva jag hade som fick agera huvud, inte fyller ut mössan ordentligt. På sonens huvud är den inte toppig alls.

Jag  hade en härva Heavens hand som jag stickade mössan av. Hela nystanet gick inte åt, men jag gissar att jag gjorde av med ungefär 70-80 gram. Så nu har vi en restgarnsbit att göra något annat av. en kant eller rand på något annat jag stickar kanske. Mönstret var gratis. Länken hittar du i inlägget från i söndags.

1 reaktion på ”Sotarmössan är klar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *