Aktuellt

Pimpade nycklar!

Man får inte roligare än man gör sig och detta är ju i alla fall  personligt! Mina nära tittar på mig och skakar lätt på huvudet, när de ser att jag virkat in nycklarna :-). Men jag tar alltid fel nyckel till fel dörr och nu kanske jag kommer kunna hålla reda på vilken nyckel som är vilken. Matchande band fick de också, så att de blir lätta att hitta i väskan. Ingen kan ju ta miste på vems nycklar det är i alla fall – personligt var ordet!

 

8 reaktioner på ”Pimpade nycklar!

    1. Tack! Greppvänliga är de också. Gillades mycket av en som jag känner som lider av artros. Lättare att greppa en invirkad nyckel än en som inte är det 🙂

  1. Tusen tack för alla positiva kommentarer! De funkar jättebra. Jag har använt de nu i några veckor. De skramlar inte och du får ett bra tag om nyckeln när du sätter in den i låset. Jag är mycket nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *