Återbruk, Virkat - Figurer

Loppisfynd – Gardinringar del 2

Jag skulle ju göra duktyngder… försök 1 blev dock inte så bra som jag tänkt mig, så jag får göra om och göra rätt. Behöver dock hitta några lagom platta och runda stenar, glaskulor eller något annat för att kunna slutföra projektet, så det ligger lite på is just nu. Istället kom jag på att jag kunde göra små figurer. De skulle kunna hängas på barnvagnen för bebisen att titta på, men eftersom att klämman på garndinringarna är ganska hård och lite smått vass, så är det viktigt att de inte hamnar i något litet barns mun. Nu behövde jag inte oroa mig för det för yngste sonen, 9 år, adopterade dem direkt. Tror inte det är någon risk att de hamnar i hans mun 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *