Stickat - sjal

Stickning vid bryggan!

Det är väl knappast den varmaste och soligaste sommaren som går till historien i år, men jag måste ändå få säga att jag haft tur med vädret. Sol var och varannan dag och jag har fått en sådär lagom fin solbränna utan någon större ansträngning. Vi njuter av lata dagar och ibland blir det med en lunchkorg till bryggan. Häromdagen var det dags igen och jag passade då på att ta med mig stickningen ner. Solen lös inte hela tiden, men det var ändå väldigt varmt och skönt. Ett par dopp har jag också hunnit med även om jag tycker det är i kallaste laget.

På stickorna har jag lagt upp en Wellen – gratismönster från Ravelry. När jag väl blockat den kommer man se det fina mönstret. Garnet är Noro Sekku.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *