Marknad, Tankar kring handarbete

Sommarens första marknad avklarad

I söndags gick sommarens första marknad av stapeln. Dagen innan tänkte jag att det kommer att bli katastrof, för de utlovade regn hela dagen… inte vad man vill ha när man ska stå på marknad precis. Och söndagen började blöt, precis som de lovat. Men det var varmt i luften och efter någon timme, så övergick regnet i ett lätt duggande, för att sedan försvinna helt och dagen visade sig bli helt perfekt för en marknad. Det var mycket folk hela dagen och stämningen var god. Till nästa år hoppas jag på lite fler marknadsstånd, men det var en bra början. Många bekanta kom förbi och sa hej och det är ju alltid roligt. Mest överraskande var att Hugomamman tittade förbi. Tack speciellt för att du kom. Jag blev så överraskad och glad!

Nu laddar jag batterierna, tills det är dags för nästa marknad, genom att tillbringa mycket tid i solen och med att fixa med lite av det ena och det andra här hemma. På kvällarna är det nu bara lustfylld stickning som gäller. Håller på med en enkel, tunn, liten sommarsjal och den är riktigt rolig att göra. Bilder kommer så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *