Aktuellt, Hemslöjden 100 år - lövet

Ser du löven för alla träd?

Idag var det dags för vernissage. Jag släpade med mig hela familjen. Sönerna var inte så där himla entusiastiska, men motvilligt följde de i alla fall med. Det var helt fantastiskt med många roliga, lika, olika, kreativa, fantastiska idéer. Det behövdes två rum för att alla löv skulle få plats. Vi valde ju en helt galen dag att besöka utställningen på, för det var ju så mycket folk. Att fota var jättesvårt, men på den lilla bilden kan ni nog få en uppfattning om hur galet och härligt det såg ut. Jag trodde aldrig att det skulle bli så fantastiskt som det faktiskt blev.

Det tog en bra stund innan jag hittade mitt löv, mitt i hela denna lövprakt. Vi gick alla fyra förbi det trädet utan att upptäcka det. Det var så mycket att titta på att det blev svårt att hitta igen de löv jag sett redan innan uställningen. Se bara, bakom mitt löv, syns en liten bit av ett grått löv med en vit stjärna på. Det är ju Lisas löv. Jag letade t o m efter det, men hittade det inte fast det hängde där mitt framför ögonen på mig. Jag ser att det är svårt att uppfatta på bilden nedan, men lövet under mitt var grått och tovat och helt fantastiskt. Otroligt vackert måste jag säga! Utställningen håller på till den 2 september, så om du har möjlighet, så tycker jag att du ska gå dit en dag och ta dig en titt!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *