Tankar kring handarbete

Mormors virkade spetsdukar

Jag har blivit så inspirerad av alla spetsdukarna som jag köpte på loppis i förra veckan. Nu håller jag på och nytillverkar ett antal, för att kunna testa i olika projekt och se hur det blir. Jag vill inte testa något projekt som jag inte riktigt vet hur det blir, med de gamla riktigt fina spetsdukarna. Då sparar jag hellre dem tills jag vet att min idé håller. Jag har inte tillräckligt tunt garn ännu, för att kunna göra dem exakt som jag vill ha dem, men jag kan i alla fall göra några ny och testa hur mina tankar blir i verkligheten. I min handväska ligger det nu alltid ett vitt nystan, en tunn virknål och en påbörjad spetsduk. Det är kanske lite knäppt, men jag står för det. 🙂

1 reaktion på ”Mormors virkade spetsdukar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *