Aktuellt

Trendspaning – Paisley!

Jag gjorde en liten trendspaning när jag var ute på stan nu senast. Paisley-mönstrat är väldigt inne i vår. Jag blev då tvungen att gå hem och googla lite på stickat och virkat för att se om det är inne även här, och det finns faktiskt riktigt många idéer kring hur man ska fånga denna trend i de handgjorda alstren. Alltifrån att man har skapat ett hålmönster i en sjal eller tröja, som har det klassiska Paisley-mönstret, till att man har lekt med mycket färger och virkade krumelurer för att skapa samma sak. Jag tycker det är väldigt fint, både det enkla och det nästan lite skrikigt färglada. Detta måste jag prova på själv någon dag. Så nu googlar jag paisley-mönster att inspireras av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *