Återbruk

Veckans återbruk

Jag har i veckan blivit så inspirerad av olika återbruksprojekt. Det finns så mycket kreativitet och så mycket fint man kan göra om man bara vågar återanvända lite saker man har hemma, som man kanske inte använder, inte gillar eller som bara ligger och skräpar i största allmänhet. I mitt rum är det mest garn som skräpar, om nu garn kan skräpa… men det jag syftar på är inte garn i allmänhet utan restgarner. Ni vet, man får en slatt här och en slatt där. Mitt återbruksprojekt denna vecka är en matta. Denna gör jag av restgarner i tjockt bomullsgarn. Den har legat och väntat på min uppmärksamhet ett tag nu, men i och med att jag blev så återbruksinspirerad, så tänkte jag ta tag i den idag. Det är dessutom UFO-tema på kvällens stickcafé på FB, så varför inte passa på att se till att komma en bit på väg med denna. Så här såg den ut för ett antal veckor sedan. en bit till har jag gjort, men jag skulle vilja att den växte åtminstone 1 dm till runt om. Så ikväll virkar vi!

1 reaktion på ”Veckans återbruk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *