Tankar kring handarbete

För lite tid!

Sitter ni som jag, och önskar att dygnet hade fler timmar eller allt man gör inte skulle ta så himla lång tid? Jag har fått så lite tid till stickning och virkning den senaste veckan att jag känner mig alldeles fylld av garnabstinens,  och inte lär jag hinna sticka något ikväll heller. Mitt mål de närmaste två veckorna är att sticka klart de alster jag påbörjat på kursen på HV-skolan, eller åtminstone hinna så långt att jag hinner göra färdigt dem vid vårt allra sista kurstillfälle. Mina bohusmuddar är klara till 50%, men lika mycket kvarstår att göra. Min sittdyna, med inspiration av Märta-Stina Abrahamsdotter, är bara klar till ca 25% och så har jag den stackars bingemössan, som ligger där och är alldeles för stor, trots att jag gjort om den 2 gånger redan…Tror den kommer att bli till garn igen och glömd som mössa betraktad, men vi får väl se om jag hinner ångra mig. Ni förstår ju att jag behöver sticktid om jag ska hinna klart med allt detta innan den 7 maj. Hoppas nästa vecka ger mig lite mer tid till detta än den gångna veckan gjorde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *