Färgning, Spinna och spunnet

Garn färgat med karamellfärg

Garnet är ännu inte riktigt torrt, men nästan och man kan lugnt säga att det är så här som färgerna blev. Ganska hysteriska, men mycket, mycket snyggare än de var innan. Synd att jag glömde fota då, för detta är verkligen en förbättring. Det är en ganska galen färgkombination i svart, rosa, orange och rött, så jag är nästan helt säker på att jag inte kommer att gör något av den till mig själv i klädesväg, men det finns ju många andra möjligheter. Sitter och funderar på en sittdyna kanske. Förutom att garnet har galna färger, så är det ju tämligen ojämnt spänt, så jag måste göra något där den effekten inte spelar någon roll.

Jag har i alla fall fått blodad tand när det gäller att spinna och färga garn och jag kommer verkligen testa fler varianter inom kort. Kardorna kom ju igår, så snart kan jag ge mig i kast med min fina ull också 🙂

 

1 reaktion på ”Garn färgat med karamellfärg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *