Marknad

Julmarknad på Siggesta gård!

Nu är det över! Årets julmarknad är avklarad. Mycket folk, blandad väderlek, många glada skratt, trevliga människor, gott att äta och en helt ok försäljning Ovan ser ni vårt marknadsbord. Vi hade fönsterplats och njöt när solen sken så att vi fick lite värme på oss, för det var kallt även om vi stod inomhus.

Vi sålde disktrasor och värnade om miljön!

Vi gav tips på finfina julklappar att lägga under granen.

Bokmärken, färdiga eller som virk-kit gick åt som smör i solsken. Många får en bok i julklapp och vad är då inte bättre än att få ett fint bokmärke att använda till.

Vi var t o m så snälla att vi gav våra kunder tips på hur man överlever en jul med hela tjocka släkten.

Man kan kort och gott säga att vår helg blev väldigt lyckad. Tack alla trevliga och glada kunder som kom förbi! Ett stort tack även till min kära syster som hjälpte mig hela helgen och gjorde julmarknaden till en succé!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *