Aktuellt, Marknad

Packar och packar!

Nu är det två dagars julmarknad som gäller och det känns som om jag inte gjort annat än packat och packat de senaste dagarna. Det ska blir skönt när det drar igång i morgon, så julstämningen infinner sig. Ikväll är det kallt ute och bilen är täckt av frost. Härligt! Hoppas det håller i sig till i morgon.

På mitt marknadsbord kommer det finnas virk-kit av olika slag, disktrasor och mössor. En lite märklig blandning kanske, men jag hoppas det ska fungera. Det mest ”juliga” på mitt marknadsbord kommer vara virk-kitet med julängeln. Vad kan väl vara bättre än en liten julängel som sprider glädje och värme omkring sig. Efter helgen återkommer jag med en marknadsrapport och förhoppningsvis lite bilder, så att ni får se hur det såg ut.

Ha nu en riktigt skön andra advent allihopa och snåla inte på glöggen och lussebullarna utan njut och må väl. Du som har tid, lust och möjlighet kan väl komma förbi Siggesta gård på Värmdö i helgen. Jag kommer ha mitt marknadsstånd nära entrén.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *