Amigurumi, Försäljning, pocket craft

Pocket Craft Julängel

När man ska fota så här års, så får man välja mellan lite mörkare bilder eller lååååånga skuggor! Nåja, solen lyser idag, så jag ska inte klaga. Jag har nu i alla fall fotat den lilla julängeln. Nu ska jag skriva ner mönster och paketera och sedan kommer både mönster och virk-kit finnas till försäljning. Men vi börjar med en bild.

Idag ska jag hämta garn som jag beställt. Det har tagit 2 veckor och det är åtminstone 1 vecka för mycket tycker jag. Garnet har ju skickats ifrån en butik i Sverige. Tror det är sista gången jag handlar där faktiskt. De har inte hållit sin sagda leveranstid och har inte ens bett om ursäkt för det. Ska man behöva acceptera det? Ni hör, jag är lite arg eller snarare irriterad.

2 reaktioner på ”Pocket Craft Julängel

  1. Hjälp en oförstående bloggläsare.
    När jag följer Hildurs Barnbarn så är det inte denna sidan, utan ”blogspot”-sidan. Och om jag kommenterar så ser jag inte kommentaren på den här ”punkt se”-sidan. Vad skiljer sidorna åt?
    Hälsningar Förvirrrad
    ”och kom ihåg, det är inte tjejen i filmen som har skrivit brevet”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *