Stickat - mössa

Stickad mössa

Jag har suttit en tid nu och funderat på att göra en mössa till mina fina stickade vantar och till slut fick jag lite tid över att lägga på detta projekt. När det snöar i New York, så vet man ju aldrig när det kommer att komma till oss. Bäst att vara förberedd!

Fort var det gjort och på ett par timmar hade jag stickat denna mössa. Garnet kommer från Filtmakeriet och jag har stickat med dubbel tråd hela vägen. Resårstickningen i mössan är densamma som finns på vantarna. Men jag valde att slätsticka större delen av mössan istället för att sticka den avig. Jag är nöjd med resultatet och mössan sitter faktiskt riktigt bra på. man kanske skulle göra en till när man ändå håller på.

2 reaktioner på ”Stickad mössa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *