Stickat - mössa

Virkade knappar som dekoration

Mössan blev fin, men kanske lite för ”grå” för mig. Jag rotade runt för att se om jag hade någon fin knapp eller två att sätta dig, men det hade jag ju som vanligt inte. Istället hittade jag flera riktigt gräsliga silverfärgade plastknappar, som jag en gång i tiden tagit bort från en kappa för att jag tyckte de var så fula och istället sytt dit nya fina knappar. Varför jag sparat dem har jag ingen aning om, men nu kom de i alla fall väl till pass. Jag virkade runt knapparna, så att de var helt täckta med garn. Sedan broderade jag en liten blomma på den ena knappen och så virkade jag en liten blomma som jag sydde fast på den andra knappen. Det blev väl inte så tokigt. Nu känns mössan mer som min.

1 reaktion på ”Virkade knappar som dekoration

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *