Tankar kring handarbete

Ny kursdag på HV

I morgon är det dags för ytterligare en kursdag på HV-skolan. Jag går en kurs som heter Stickresan och i morgon beger vi oss av till Gotland. Ja, mentalt och teknikmässigt alltså, tyvärr inte i verkligheten. Det hade jag annars gärna gjort, men detta duger riktigt bra det också. Jag ser fram emot att lära mig massor. Flerfärgsstickade vantar är jag riktigt nyfiken på. Jag känner mig verkligen vantstickssugen just nu. Kan vara för att det viner om öronen när man är ute och för att det känns stelt om fingrarna. Typiskt att fläkten på bilen var tvungen att gå sönder just nu när man verkligen hade behövt kunna köra med värme på…Men det är världsliga problem. Jag får ta på mig ett par goa vantar till nästa åktur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *