Aktuellt, Stickat - sockor

Mysteriesocka 2011

Sticka har startat en Mysteriesocka 2011. Man får en ledtråd i veckan och mysteriestickningen startade i förra veckan, närmare bestämt den 29 september. Nu kommer nästa ledtråd den 6 oktober. Man behöver två olika sorters sockgarner ett enfärgat och ett hand- eller flerfärgat. Jag gillar mysteriestickningar, så jag tänkte att jag skulle försöka hänga på denna gång. Visst ska väl du passa på du också! Ligger man i lite och har dubbla uppsättningar stickor, så kan man ju alltid sticka båda två sockorna parallellt. Vet dock inte om jag kommer att hinna sticka hela ledtråd 1 på två sockor till på torsdag, så vi får väl se hur jag gör. Visst låter det väl spännande! Häng på du med. Länken till mysteriestickningen hittar du här.

1 reaktion på ”Mysteriesocka 2011

  1. Tack för tipset. Mitt barnbarn har just frågat om jag inte vill sticka ett par raggor till henne 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *