Aktuellt

Härlig dag på Nordiska Museet!

Galen i garn! Det var verkligen en kul dag på Nordiska museet idag. Det knypplades, broderades, gjordes bollakuddar, frivoliteter, nålbindning, svampfärgning mm och så Hjärtekatten förstås där jag stod ett par timmar. Som grädde på moset, så kom en massa goa stickkompisar förbi. Kul att se er tjejer! Det var många som kom förbi och frågade om hjärtekattsprojektet och vid vårt bord stod hjälten Måd som gjort över 50 hjärtekatter tror jag det var. Vilken kvinna! En stor eloge till dig Måd. Tänk vad mycket fantastiskt du gjort för hjärtebarnen. Och en stor eloge till Birgitta som höll ihop hela arrangemanget tillsammans med sin dotter. Vardagshjältar är ni allihop! Man blir så glad när man möter människor som gör saker för andra människors skull.

Hjälpstickan var på plats också och till deras bord hade människor kommit och skänkt en massa saker. Det var sockor, vantar, halsdukar mössor mm. Fantastiskt med givmilda människor. Vi har haft en underbar början på hösten med en september som varit en riktigt sommarmånad, men vi vet ju att det snart smäller till och blir kallare och då kommer det behövas något som värmer de stackare som måste tillbringa sina dagar utomhus i kylan.

1 reaktion på ”Härlig dag på Nordiska Museet!

  1. Jag glömde att du skulle stå vid Hjärtekatten, men jag tror att jag pratade med dig…
    Du sa att du lämnade bort ihopsyningen til din mamma… Var det du? Attans att jag glömde bort att säga vem jag var…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *