KAL - Knit-a-long, Stickat - sjal

Vickeviras sjal är klar!

 

Nu är min Vickevira-sjal klar! Den blev riktigt fin efter blockningen och eftersom varven ökas på i början i en ganska snabb takt så blev sjalen lite u-formad vilket gör att den ligger fint över axlarna. Roligt stickning och ett väldigt snyggt resultat. Tack Vickevira för det!

Jag stickade min sjal i Lucca Fino. Det gick åt lite mindre än en härva. Jag hade kunnat göra något var till, men var orolig att det inte skulle räcka på slutet. Nu har jag istället en garnbit över, som jag kan använda och virka någon ruta av till min restgarnsfilt. Den filten kommer innehålla många ”garnminnen” innan den är klar!

3 reaktioner på ”Vickeviras sjal är klar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *