Tankar kring handarbete

Nystmaskinen gick för högtryck igår.

Igår satte jag mig ner och började fundera kring lite olika projekt till mina garner som jag köpt den senaste tiden. Jag nystade garn, skrev ut mönster, säkerställde att jag hade tillräckligt med garn och letade stickor. Det är när det gäller leta stickor, som det alltid blir problem! Aldrig har man de stickor man behöver. Det är något man kan vara helt säker på! Naturligtvis fattades det flera stycken. Det blir till att göra ett besök i garnaffären i morgon och komplettera.

Nästa fråga blir sedan vilken typ av stickning som jag ska ta med mig till Sätergläntan i helgen. Jag har tågresan att sticka på fram och tillbaka och dessutom blir det väl en hel del fritid när man kommer att vilja sticka tänker jag. Jag kan ju inte bara spinna. Men jag kanske blir så biten av spinnandet att jag helt enkelt inte kan hejda mig och bara fortsätter och fortsätter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *