Tankar kring handarbete

Ett par dagars bloggpaus!

I morgon bär det av till Sätergläntan för en helg full av stickning, spinning och garn. Det ska bli galet roligt. Jag kommer därför inte blogga igen förrän nästa vecka, men då hoppas jag kunna presentera fina bilder och berätta om hur härligt vi hade det. Hoppas nu bara vädret vill vara på vår sida. Om det inte vill det, så får det ordna sig ändå, men det skulle ju vara så mycket mysigare med lite sol så att man kan tillbringa lite tid utomhus.

Sitter just nu och funderar på vilken stickning, eller vilka stickningar som jag ska ta med mig. Minst två blir det i alla fall. Kanske en tröja jag precis påbörjat och kanske någon vantstickning. Jag tror alltid att jag ska hinna sticka mer än jag sedan gör, men jag skulle verkligen avsky att åka iväg och sedan inte ha något för händerna. Bättre för mycket än för lite med andra ord.

1 reaktion på ”Ett par dagars bloggpaus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *