Stickkurs

Stickkurser!

Nu har jag en massa stickkurstankar i huvudet. Jag har tre olika stickkurser på gång:

  1. Nästa helg åker jag till Sätergläntan på stickkurs. Man kunde välja bland lite olika teman, men jag har valt att lära mig mer om ull och att spinna. Det ska bli väldigt spännande. Jag har sett fram emot detta hela sommaren.
  2. Den 29 augusti påbörjar jag en ny kurs på HV-skolan. Denna gång ska jag gå ”stickresan”. Då reser vi genom Sverige och provar på olika sticktekniker. Ja vi reser ju inte fysiskt, men en resa blir det likväl.
  3. Den 6 september fram till mitten av oktober håller jag själv en nybörjarkurs i stickning. Kursen arrangeras tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan och vi kommer att hålla den här ute på Värmdö. Det ska bli riktigt roligt att lära ut något som jag brinner för. Det finns platser kvar, så anmäl dig gärna eller tipsa vänner och bekanta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *