KAL - Knit-a-long, Stickat - sjal

En liten statusrapport!

Stickar vidare på Vickeviras KAL-sjal. Det går lite långsammare nu när varven är längre. Jag har hunnit göra 4 repetitioner av del fyra nu och har åtminstone 6 kvar innan jag kan göra den avslutande udden. Hur många varv det blir av del fyra beror på hur mycket garn jag har kvar och hur stor den ser ut att bli. Snyggt blir det i alla fall och garnet kommer att bli ljuvligt lent, varmt och mjukt om halsen.

Igår blev jag för övrigt med spinnrock. Tack mamma för att du ropade in den på auktion! Den är inte komplett, så nu gäller det att plocka fram alla dolda och glömda träslöjdstalanger, så får vi se om jag inte kan få den att fungera. Kanske kan hitta lite delar på blocket eller på någon auktion annars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *