Aktuellt

Efterlysning!

Visst är du väl lite sugen på att åka iväg på stickhelg på Sätergläntan nästa helg! Jag och ett helt gäng stickerskor ska träffas och utveckla våra färdigheter genom olika kurser. Det ska bli galet roligt tycker jag.

Nu är det så att en av deltagarna har varit tvungen att lämna återbud i sista stund, så nu finns det plötsligt en plats ledig. Ni förstår ju att detta är en superchans att vara med om lite mer roligt innan sommaren tar slut. Om det är så att du känner att detta skulle vara roligt, så rekommenderar jag att du skyndar dig och att höra av dig till Sanna på Sannsticks, så får du mer information av henne. Men skynda dig. En så attraktiv plats kommer inte vara obokad länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *