Utlottning

Resultat efter utlottningen!

Nu har jag dragit vinnarna i min utlottning!

Det första priset – Virk-kit brudpar går till Garnoholic. Grattis!

Det andra priset – Virk-kit bokmärke går till Tarja Onegård. Grattis!

Det tredje priset – Virk- kit nyckelring går till Garbo! Grattis!

Om ni inte hör från mig, så maila mig på maria@hildursbarnbarn.se så får jag era namn och adresser så att jag kan skicka er vinsterna. Det går ju att ha önskemål om färg och så också i viss mån. Än en gång Grattis till er alla tre.

I övrigt pågår här ett färgningsexperiment. Jag har klippt tunna remsor, ca 1-1,5 cm breda av fyra gamla t-shirtar, som jag tänkt virka korgar av. Nu var de alla tre lite dassiga i färgerna, så jag har precis färgat två av dem med röd karamellfärg och det pågår ett kok med grön karamellfärg. Det ska bli spännande att se vad det blir av detta. Jag kör på känsla och på en höft så jag har egentligen ingen aning om vad jag håller på med, men det lär ju visa sig hur det blir. Fortsättning följer i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *