Virkat - grytlapp

En grytlapp till marknaden!

Inget bredband och ingen telefon. Ja så har det varit i snart en vecka nu. Man blir så trött! Tur att det finns andra sätt att kommunicera med omvärlden!

Jag har haft lite annat för mig nu ett par dagar och varit ute och farit, men i morgon ska jag dra vinnarna i min utlottning!

Igår kväll gjorde jag färdig ytterligare en grytlapp som jag ska sälja på marknaden på Ingarö sista söndagen i juli. Denna får mig att tänka på tuggummi eller på ett sådant där godishalsband. Vet inte om de säljs fortfarande, men de fanns när jag var liten och de var rosa, ljust blå och vita små karameller som satt på ett gummiband. Innehöll säkert bara färgämnen och socker, men de var nog ganska populära ändå.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *