Veckans UFO, Virkat - linne

Veckans projekt vecka 23 före!

 

Ny vecka nytt projekt! Det lär bli härliga sommartemperaturer hela veckan, så vad passar bättre än att jobba vidare med ett riktigt sommarprojekt. Jag påbörjade ju ett linne förra sommaren, men jag har fortfarande inte gjort klart bakstycket. Jag tror att det börjar bli dags att göra plats för halsen, men jag är verkligen inte säkert. Det lär ta en stund att bara komma på vad jag gjort och hur långt jag hunnit…och framför allt vad jag ska göra härnäst. Det blir ett enkelt projekt att ta med sig i alla fall. Det är inte skrymmande och har inte en massa maskor som man kan tappa. Bara jag pillade lite på det, så blev jag riktigt sugen på att göra klart det. Så vi får väl se hur mycket stick-/virktid det blir i veckan och hur långt jag hunnit på söndag.

This weeks project will be to continue the work with this summer vest. I started this project last summer, but I have still not finished the backside…so a lot of work still remains to be done. On Sunday I will show you how far I got.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *