Boktips

Boktips Amigurumi!

Idag vill jag passa på att ge er två boktips. Jag införskaffade två nya Mia Bengtsson böcker i helgen. Den ena heter ”Virka roliga amigurumis” och den andra heter ”Virka glada amigurumis”. Jag har genast påbörjat en virkad flodhäst. Väldigt söt faktiskt. Den finns med i boken ”Virka glada amigurumis”. I den första boken, som jag nämnde ovan, så finns ett väldigt sött mobilfodral som ser ut som en liten robot. Barnen önskade sig genast ett var sitt! Jag gillar Mia Bengtssons böcker. Hon har roliga och välgjorda figurer. De ser väldigt proffsiga ut. Det jag hittills virkat ifrån hennes böcker är mönster som är enkla att följa. Det är alltid angenämt när det är välgjort. Om ni gillar att virka amigurumis eller är sugna på att prova, så rekommenderar jag att man köper någon av hennes böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *