Amigurumi, Virkat - Figurer

Amigurumi-flodhäst!

Jag har börjat virka en flodhäst. Mönstret kommer ifrån Mia Bengtssons bok ”Virka glada amigurumis”. Den blir så söt! Måste se till att skaffa den ett par ögon idag så att jag kan göra klar den. Yngste sonen är mycket imponerad. Vad stor den blir! Kan man få den? Så vi får väl se vad jag tycker om den saken när den är klar. Mönstret är väldigt bra gjort. Man kan faktiskt se formen av flodhästens huvud tydligt. Nu gäller det bara att virka klart det där sista och så montera ihop allting.

This is going to be a Hippo, when it is done. I just need to crochet all legs, ears and tail and put it all together. The shape of the head is beautiful, isn’t it? I will try and get hold of a couple of eyes today for him as well.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *