Tankar kring handarbete

Knappar!

Jag tycker det är så svårt att hitta fina knappar. Man gör ett fint plagg och så ska det till någon liten knapp som dekoration eller för att knäppa en kofta eller liknande och där någonstans fastnar jag! Inne i Stockholm finns Mattsons band och de har en hel del fina knappar, men då köper man ju precis de som man just för tillfället behöver. Igår var jag på Panduro för att köpa ögon till min flodhäst. Där hittade jag små påsar med färdigförpackade knappar av lite olika storlek, utseende och färg. Jag köpte tre varianter. Tycker att de var ganska fina faktiskt!

I find it very difficult to find nice buttons to the things I make. Yesterday I found out that Panduro shop has small bags with different buttons in them. They alter in size, colour and shape. I kind of liked that.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *