Okategoriserade

Virkad lampskärm!

Nu så har jag satt dit lite pärlor. Nu är lampskärmen färdig. Den blev ganska ok tycker jag. Nu har jag gjort två mer ”skira” varianter. Nu ska jag testa lite annat material så att de får en mer ”rough look”. Jag har ett grövre garn och jag funderar även på att testa en med papperssnöre. Det är lite kul att se hur det blir med olika material och olika teknik. Man kan ju också ha en tanke om att det ska bli jättebra, men när man gjort skärmen och sedan tänder, så kan det visa sig inte alls blir så bra som man trott.

My pink lamp-shade is now done. I put some perls on it and I think it improved the look. I will try and make more lamp shades now, but in other materials. It is fun and exciting to see how it turns out.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *