Veckans UFO, Virkat - filt

Veckans UFO v 20 efter!

Det gick otroligt bra med veckans projekt. Det var enkelt att ta med sig och virka en ruta här och en ruta där. Mönstret kunde jag utantill, så jag behövde inte ens tänka särskilt mycket. Det blev 21 rutor till denna vecka, så nu är jag uppe i 40 st, d v s ungefär hälften av vad jag behöver för att kunna göra klar filten. Jag har lite restgarn kvar. Det räcker väl till ca 5 rutor till max. Men jag har en massa potentiellt restgarn bland alla mina pågående projekt, så nu gäller det att slutföra några av dem, så ska jag sedan fortsätta att virka på min filt. Det är roligt och jag tycker att jag har fått till en riktigt fin färgkombination. I morgon ska jag berätta om vilket nästa veckas UFO-projekt ska få bli.

Du vet väl att du kan följa bloggen via Facebook. Klicka här och gilla, så får du automatiskt tillgång till alla mina blogguppdateringar.

The work with my crocheted blanket went very well this week. I crocheted 21 new squares, so now I have approximately half of what I will need in total. I have almost no more waste yarn in my boxes that I can use for this project, but I have a few current projects that I need to finish, and then I will have a lot more waste yarn. If you click here, you easily can follow my blog updates on Facebook.

 

1 reaktion på ”Veckans UFO v 20 efter!

  1. Jag gillar dina lappar. Var finns mönstret?
    Kanske något istället för mormorsrutor som jag kan tycka bli lite tråkiga i längden…Jag ska ju göra en kofta med rutor. Om jag orkar. Gillar jag rutan finns det större chans för att det ska bli verklighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *