Aktuellt

Slussen Craft Fair 2011!

Idag har jag varit på Slussen Craft Fair 2011. Temat var den nya marknaden för unikt och skulpturalt konsthantverk mitt i Stockholm. Marknaden har öppet i morgon också och de håller på fram till kl 17. Passa på att kika förbi. Klänningen i keramik är helt fantastisk. Den bara faller/rinner ner längs provdockan. De flesta designers som gör skapelser i tyg skulle nog vara avundsjuka på det fallet! Massor av kul och fina skapelser fanns att beskåda, t o m min otåliga åttaåring tyckte det var coolt! Han gillade nog de stora varianterna av Ahlgrens Bilar i keramik bäst. Sen blir man helt matt på föräldrar som låter sina ungar röja runt bland den vackra keramiken. Man måste visa respekt för konsthantverkarna! Det är ju ingen lekplats.

Today I went to Slussen Craft Fair 2011. There were a lot of beautiful and very innovative things there. I enjoyed it a lot. Most amazing was a dress made of ceramics. Absolutely stunning! The fair will be opened tomorrow as well, so go there and be inspired.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *