Tankar kring handarbete

Det närmar sig 30 000 besökare på bloggen!

Noterar att vi börjar närma oss 30 000 besökare. Sist jag hade en utlottning var när det blev 10 000 besökare, så det är väl dags nu tänker jag. Det kommer nog att ett par veckor eller så innan målet är nått, men tiden går så fort så att det är lika bra jag börjar planera för en utlottning eller någon annan typ av aktivitet för att fira denna stora händelse.

Igår skulle jag sticka vidare på sonens tröja och göra ett par rutor till restgarnsfilten, men det blev precis tvärtom. Ett par varv på sonens tröja och sedan fastnade jag i virkningen. Det är nu det börjar bli spännande. Jag har tidigare bara virkat rutor av en ganska stor garnrest, som jag hade. Men nu börjar jag ta av lite annat garn och det är nu det blir skoj att ser hur det ska bli med de olika garnkombinationerna. Min filt kommer att bli mörkare än originalet, men jag tror den kan bli riktigt fin ändå. Det känns så himla bra att kunna utnyttja lite små nystan av garn som bara legat och väntat på att jag ska göra något av dem. Vi får väl se hur långt mina små garnrester räcker. Just nu känns det som om det skulle vara riktigt roligt om det blev fler rutor än 80… eller så kan det ju alltid bli en filt till. Vi får väl se hur jag känner det i slutet av veckan efter ett antal rutor till…

I just realised that the blog soon will reach 30 000 visitors. I am thinking about having some sort of activity to celebrate that. It will be a few weeks before it is time to celebrate, but time flies, so I might as well think about it and plan it right away!

The work with my blanket continues and I really like to see how it develops. Interesting to see what it will look like when I put different kinds of yarn together.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *