Veckans UFO, Virkat - filt

Veckans UFO v 20 före!

 

 

 

Nu är det hög tid att rensa upp bland alla projekt som ligger i skåpet och bara väntar. Jag följer samma regler som tidigare, d v s:

  • Som UFOn räknas alla projekt som startats upp innan idag.
  • Man behöver inte arbeta bara på detta projekt, men man ska ge det lite omsorg vid varje tillfälle som man sätter sig ner och handarbetar. Det ska vara roligt med garn.
  • Man kan välja att inte fortsätta med projektet, men då måste man antingen ge bort det, repa upp det eller något annat som gör att det inte finns kvar i UFO-korgen.
  • Man måste inte bli färdig med UFO-projektet under veckan.
  • Veckans UFO, får inte vara samma projekt två veckor i rad, men man får jobba vidare med projektet parallellt med veckans nya UFO.

Det var Maria på Marias Garnhändelser, som kom på detta projekt, som går ut på att rensa bland UFOn och det var också hon som hittade på reglerna. De fungerade jättebra i vintras och det ena gamla projektet efter det andra blev klart, så varför inte göra ett nytt försök. UFO = unfinished objekt, d v s icke färdiggjorda projekt.

Denna vecka har jag tänkt jobba vidare med min restgarnsfilt. Jag har hittills virkat 19 rutor, men jag måste göra nästan 80 st totalt tror jag, så det kommer att ta en stund. Nu har jag restgarn, som bara ligger och väntar på att jag ska virka några rutor till, så vi får se hur det går. Dessa virkar jag och fäster alla trådar på en gång, så när de väl är så många som de ska vara, så kan jag bara sätta ihop dem på en gång. På söndag får ni veta hur det gick!

I have decided to start a project with the purpose of working with some old projects, UFOs, to finish them or to throw them away. I will start this UFO project by trying to spend some time on my waste yarn blanket. I have waste yarn lying around just waiting to be worked on. I have already crocheted 19 squares, but I will need almost 80 before I can start to put the blanket together, so it will take some time. I will let you know on Sunday how it all went.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *