Amigurumi, Försäljning, Virkat - Figurer

Brudpar till försäljning!

De två brudparen jag gjort finns nu till försäljning. Ni hittar information om detta här. Det finns alltid möjlighet att specialbeställa produkter. Du kanske vill beställa ett brudpar i en annan färgkombination t ex. Det går bra, men då blir leveranstiden längre än 3-5 arbetsdagar eftersom dessa då måste tillverkas och eventellt material inhandlas. Om du är intresserad av detta, så hör du bara av dig till mig på maria(at)hildursbarnbarn.se. så kommer vi överens om hur vi kan tillmötesgå dina önskemål.

My crocheted bride and groom are now for sale on the web site. Click here and you will find more information about the purchase process. It is also possible to order customized couples, with other hair colours for instance. Please contact me at maria(at)hildursbarnbarn.se and let us discuss to see what is possible to do.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *