Virkat - datorväska

Virkad datorväska klar!

Igår kväll blev jag klar med datorväskan. Den blev faktiskt ganska cool tycker jag. Nu kommer både dator och sladdar att få plats. Om den sedan är tillräckligt praktiskt återstår att se när jag väl börjat använda den. Den är i alla fall tillräckligt tjock för att datorn ska ligga väl skyddad i den.

Jag har använt ett garn som liknar Eskimo i tjocklek, men mitt garn innehåller något akrylliknande material också. Kommer inte ihåg vilket bara, för jag har inga etiketter kvar. Detta är ett restgarnsprojekt, så jag fick ta vad jag hade i gömmorna. Garnet räckte inte riktigt på slutet, så då blandade jag tre olika sorters garn för att komma upp i samma tjocklek.

1 reaktion på ”Virkad datorväska klar!

  1. Hej!

    Har du något mönster eller instruktion på att virka en datorväska? Skulle vilja ha en fin enfärgad väska till en dator med 9 tums skärm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *