Virkat - datorväska

Virkad datorväska!

Det har varit tyst här på bloggen några dagar. Utan att gå in på några detaljer, så kan jag i alla fall berätta att vi haft inbrott i vårt hem och sånt vänder upp och ner på världen ganska mycket. Det här med blogg och stickning och sådant har inte varit det jag suttit och tänkt på eller ägnat min tid åt, men jag känner att jag nu är på väg tillbaka igen.

Jag har ju virkat ett antal mobilfodral i bomullsgarn, som jag för övrigt säljer här på hemsidan. Nu fick jag en idé om att använda resterna jag har av ett lite kraftigare garn och göra ett fodral till min lilla dator. Min lilla dator är inte ens så stor som ett A4-papper och den får ändå knappt plats i den väska jag har. Att få ner sladden där är en ren omöjlighet. Jag tänkte därför se om jag inte kan använda den modell jag tänkt ut för mobiler för att även kunna användas till datorn. Det kan ju bli coolt! (eller helt misslyckat…ibland blir inte idéerna lika bra i verkligheten som i fantasin) Detta är starten, fortsättning följer!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *