Okategoriserade

Stickevent i Dalarna i augusti!

I augusti, närmare bestämt den 19-21 augusti, så kommer det gå ett stickevent av stapeln i Dalarna (Sätergläntan). Det är ju klart att man vill vara med på något sådant – eller hur! Så jag anmälde mig direkt. Men jag vet från säker källa att det finns platser kvar. Visst vill ni väl hänga på till Dalarna och sticka, kroka, brodera eller vad ni nu fastnar för? Om ni går in på Sannsticks blogg, så hittar ni vart ni ska vända er för att få mer information.

Jag var på stickläger förra året och då var det mest frågan om fri sticktid och bara en kortare färgningskurs, som dessutom var frivillig. Det var jättetrevligt! Denna gång är arrangören en annan och upplägget är nu mer kursinriktat och det tyckte jag lät spännande. Kanske syns vi där!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *