Stickat - kofta, Veckans UFO

Veckans UFO v 12 efter!

En vecka har jag stickat på linkoftan (och på lite annat också). Resultatet blev att bakstycket nu är klart. Jag har precis lagt upp till det ena framstycket och har väl hunnit sticka typ 2 centimeter på det. Mönstret är väldigt spetshåligt på den nedre delen och så slätstickning på själva oket. Det blir ju inte så snyggt foto med hela bakstycket, så ni får se en detalj – övergången mellan spets- och slätstickning. Garnet är Marks&Kattens lingarn och färgen är vit, men inte kritvit utan mer äggskalsfärgad. Det är faktiskt riktigt roligt att sticka i lin. Det tyckte jag inte förra året när jag höll på med detta projekt senast. Jag stickar vidare på detta UFO en vecka till, så får vi se hur långt jag hunnit då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *