Tankar kring handarbete

>Igår stickade jag så att stickorna glödde!

>Igår kväll var jag verkligen effektiv med stickorna. Jag stickade på fyra alster under stickcaféet. Det var suveränt. Det var omväxlande. Jag fick mycket gjort och jag kom en bit framåt på alla fyra alster. Tror jag ska anamma den tekniken fler kvällar.

Jag fick garn av min svärmor i söndags! Tack K!
Hon hade tänkt göra en närverstickad sjal i Drops Delight, men det ville sig inte riktigt. Nu har jag fått ta över både garn och mönster. Har aldrig stickat ett näverstickat mönster förut, så det ser jag fram emot. Men jag har stoppat påsen längst in bakom ett antal UFOn och pågående projekt, som jag bara måste slutföra först! Men ni ska veta att det kliar i fingrarna att dra igång.

2 reaktioner på ”>Igår stickade jag så att stickorna glödde!

  1. >Tala om hur det går. Har funderat över att testa näverstickning, men inte fått tummen ur.
    Kanske ska göra det nu när jag ändå är hemma och snyter mig….atjoooo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *