Stickat - disktrasor, Veckans UFO

>Veckans UFO v 4 efter!

>
Jag har nu äntligen fixat det sista på disktrasan, förra veckans UFO. Nu har jag blockat den och sytt på en etikett. Nu är den färdig att användas eller ges bort. Vi får se vad det blir. Det kan vara bra ibland att ha ett litet lager med saker som man kan ge bort när man ska på middag eller så. Listan med UFOn blir kortare och kortare även om det inte går med någon rasande fart precis. Det var 13 alster i början av året och nu är det ”bara” 9 kvar. Av mina pågående arbeten WIP, har jag slutfört ett och påbörjat två…hur gick nu det till…

3 reaktioner på ”>Veckans UFO v 4 efter!

 1. >Fin den blev!
  Plötsligt vill man torka bänkarna i köket mest hela tiden…!!

  Från 13 till 9 på en månad är inte dåligt !!!
  Till sommaren har du inga ufon kvar !!
  Skön tanke ?!!

  Själv väntar jag på att jag ska komma till skott och blocka en halsduk… Kanske idag, eller någon annan dag…!
  Är ju FB stickcafé idag. Får se vad man tar för händer då!

  Ha en trevlig tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *