Stickat - HV-skolan

>Stickkurs på HV-skolan!

>Det är stickkurs på HV-skolan denna helg också. Det är helt enkelt sjukt kul. Folk som inte är stickerskor tycker att man är bra konstig som kan tillbringa en hel helg med något man redan kan…tänk så lite de vet 🙂 Varje gång jag är där så lär jag mig galet mycket saker. Det spelar ingen roll om jag redan provat något, jag lär mig ändå alltid någon ny variant, ett nytt sätt att göra något på, nya sätt att kombinera olika garner, sticktekniker etc. Och så är det ett så härligt gäng. Idag har vi skrattat så att magmusklerna känner sig alldeles slutkörda. Jag känner mig helt hög på inspiration och skaparglädje.

Denna helg jobbar vi för att lära oss grunderna i tvåändsstickning. Galet kul! Jag har faktiskt knappt tid att blogga för jag vill bara kasta mig upp i soffan och fortsätta. Ha en riktigt trevlig kväll allihop!

3 reaktioner på ”>Stickkurs på HV-skolan!

  1. >När vi hade kurs här i tvåändsstickning ville jag inte gå för jag tyckte det lät så krångligt.
    Men sen hörde jag hur roligt dom hade och då blev jag avundsjuk och ville vara med.Det är ju faktiskt riktigt kul!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *