Tankar kring handarbete

>Jag har påbörjat något nytt…

>…nu kunde jag inte hålla mig längre. Jag fick ju så fint garn av Nyansera i förra veckan och då bara brann det i fingrarna av lust att äntligen få dra igång något nytt projekt och jag kände att jag var värd det. Jag har påbörjat en ”My So Called Shawl”. Rolig okomplicerad stickning som ger ett resultat som ser väldigt avancerat ut och sånt måste man ju bara gilla. Bilder kommer bara jag hinner fota och ljuset är på min sida. Skönt att ha en stickning som inte kräver 100% uppmärksamhet och som man kan ta med sig lite överallt. Det som är lite komplicerat är att man måste titta hela tiden på vad man gör – åtminstone måste jag det – men mönstret är enkelt att lära sig utantill, och det är inget problem att prata under tiden man stickar och sånt gillar vi.

Disktrasan blev för övrigt klar igår kväll. Nu ska trådar fästas, den ska blockas och så ska jag sätta på en liten etikett. Bild kommer på den också vad det lider. När jag varit så duktig på att avsluta ett projekt, så var det väl inte mer än rätt att jag fick påbörja ett nytt eller hur!

4 reaktioner på ”>Jag har påbörjat något nytt…

 1. >Nu gör du ju färdigt ett UFO i veckan, så då kan man ju unna sig att påbörja nytt! 🙂

  Jag har också satt igång med en ny stickning.
  En grytlapp i gult och orange, med hjärtan på.
  Ville ha någon färgglad stickning till FB-caféerna. 🙂 Och så har jag som mål att tillverka ett antal presenter framöver och då gäller det ju att tänka ut rätt present i tid!

 2. >Väntar med spänning på bild! (Visst är bristen på ljus under denna årstiden jobbig?!).

  Påminnelse: på torsdag är det broderikafé igen. Kl. 18.00 på Stories i Kulturhuset. 🙂

  Ha en fin dag!

 3. >Hej!

  Först måste jag bara säga att vilken mysig blogg!

  Sjalen är jättefin och jag vill också göra en sådan men vad betyder

  psso but before dropping the slipped stitch from the left needle, knit into the back of it?

  Kan du hjälpa mig med detta?

  Hälsningar
  maddegu@hotmail.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *