Stickat - disktrasor, Veckans UFO

>Veckans UFO v 4 före!

>
Denna vecka ska jag slutföra ett projekt som jag verkligen inte kan förstå att jag låtit bli ett UFO! Det är något så litet och enkelt och snabbt att slutföra, som en disktrasa! Hur är det möjligt att jag inte gjort färdigt detta projekt. Det lär bara ta en kväll eller så att slutföra, så det måste jag hinna med utan problem. Jag hoppas dessutom hinna göra färdigt mina fingervantar, så att jag kan stryka något mer ifrån WIP-högen.

2 reaktioner på ”>Veckans UFO v 4 före!

  1. >Ja, ibland undrar man hur man tänkte!
    Som att man låter en sjal ligga, oblockad och med trådar att fästa…! Det tog väl en timme och så var det klart!

    Själv har jag sticka disktrasa på min vill-göra-lista. Men jag vill prova i lingarn och det har jag inget hemma, så det får vänta.
    Och jag har ju annat att göra, så väntan är nog bara bra!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *