Virkat - Figurer

>Kolla in denna lilla filur!

>Tack för alla tips på stickcafé i Stockholm, som jag fick igår. Nu ska jag kolla i kalendern om jag kan få till ett tillfälle att besöka ett också. Ikväll är det stickcafé på FB i alla fall, så en stund ska jag väl vara med där också tänker jag.

Jag surfade runt och hittade detta underbara lilla bokmärke på Caloweenas blogg. Hon är generös och bjuder på mönster också. Varför inte virka sig ett litet bokmärke. För att ni ska bli lika inspirerade som jag, så lånade jag Caloweenas foto av den färdiga Sir Väs. Värd att lägga en stund på eller hur!

3 reaktioner på ”>Kolla in denna lilla filur!

  1. >Åh, vad roligt att du länkat till min sötnos! 🙂 Hoppas få se fler små Sir Väsare på olika bloggar så småningom! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *