Tankar kring handarbete

>Stickcafé i Stockholm?

>Nu har jag deltagit på så många stickcaféer på FB att jag känner mig sugen på att besöka en ”live” också. Jag tycker det verkar lite dåligt med den varan. Jag blev tipsad om ett brodericafé i morgon kväll, men jag jobbar, så jag kan inte vara med då. Någon som har något tips på trevligt stickcafé i Stockholm? Wincent garner ska visst ha stickcafé 22 januari. Jag var där igår, men det kändes så tomt där inne. Jag vet inte vad det var som inte kändes bra. Tidigare har jag alltid tyckt det är en så fin butik, nu fick jag ingen köplust alls. De hade fått in tyger för lapptäcken osv och jag vet inte om det var det som störde mig. Det kändes bara inte så inbjudande som jag tycker det brukar göra Märkligt eller hur!

6 reaktioner på ”>Stickcafé i Stockholm?

 1. >Åh, jag vill också gå på ett riktigt stickkafé! Har aldrig heller varit på ett "riktigt"… Hojta till om du hittar något bra så kan vi gå tillsammans. 🙂

  Synd att du inte kan komma i morgon. Nästa är 27e januari, samma tid och samma plats. Hoppas du kan komma då istället!

  Kram/Hedvig

 2. >Det finns ett stickcafe på Vetekatten på måndagskvällar ojämna veckor, dvs nu den 17:e.Vi brukar ses 17-19,30, i det inre rummet mot gården. "Litet nystan" har också ett på tisdag den 18:e mellan 17,30-19,30, läs mera på hemsidan.

 3. >Hej Maria,
  Hoppas allt är bra med dig! Ska faktiskt upp till Stockholm på tisdag, ska på kurs på fm. Såg att det var ett stick café på Ett litet nystan på kvällen, så jag ska lyxa och stanna kvar i stan hela dagen för att sedan gå dit på kvällen. Skulle vara kul att träffas igen.
  Anette Ljungcrantz

 4. >Hej Maria. Hoppas du har hittat några stickcaféer, men här kommer tips på 2 st. Stickor & Sånt i Hammarby Sjöstad torsdagar jämna veckor mellan 18-21, http://www.stickorochsant.se, även i Sickla köpcentrum har dom träffar tisdagar ojämna veckor mellan 18.30-21 på Dieselverkstans bibliotek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *