Stickat - sjal, Veckans UFO

>Veckans UFO v 52 före!

>
Nu är det dags att ta tag i årets sista UFO. Det är en hel del arbete kvar med denna, så det är nog tveksamt om jag hinner färdigt, men en bit hinner jag säkert ändå. Jag måste erkänna att jag inte rört denna Laminaria-sjal sedan den var ett UFO-projekt senast och det är väl några veckor sedan i alla fall. Så här såg den ut då och vi får väl se hur den ser ut när veckan närmar sig sitt slut.

1 reaktion på ”>Veckans UFO v 52 före!

  1. >Jättefin är den!
    Skönt att komma vidare med peojekten, även om de inte blir färdiga.
    Jag tror att jag idag tar tag i virkningen som jag la upp som ufo för någara veckor sedan, men inte gjorde något på då jag inte fann väskan med tillbehören…
    NU är väskan tillrätta och jag är lite sugen på att virka!

    Ha en fin handarbetsvecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *